Terug naar de vorige pagina

Ineke Snijder

Mijn naam is Ineke Beukers-Snijder en ik woon in gemeente Hoeksche Waard.

Waarom ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand?

Hoe mooi is het wanneer twee mensen, jong of oud, voor elkaar kiezen. En hun liefde, tegenover elkaar en in het bijzijn van allen die hen dierbaar zijn, uitspreken.  Wanneer ik als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (Babs) ervoor kan zorgen dat dit gebeurt, tijdens een warme én persoonlijke ceremonie, dan ben ik een tevreden mens!

Wat kenmerkt mij?

Betrokken, ruimdenkend, integer en enthousiast: dat zijn woorden die op mij van toepassing zijn. En ik hou van verhalen. Van luisteren én van vertellen. Als Babs vertel ik jullie unieke verhaal. Op een manier die bij jullie past. Traditioneel of juist niet. Maar altijd met enthousiasme, lichtheid en warmte.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Ik vind het plezierig wanneer jullie aan de plechtigheid een dierbare herinnering bewaren. Jullie wensen zijn dus voor mij leidend. En omdat de vele wensen van zoveel verschillende paren verschillend zijn, vraagt dit steeds maatwerk van mij. En weten jullie nog niet precies hoe je de ceremonie invult: ik denk graag met jullie mee.

Persoonlijk gesprek en toespraak

Ik besteed veel aandacht aan het schrijven van de toespraak. Deze vormt immers de kern van de ceremonie. Jullie moeten je er fijn bij voelen, maar ook jullie gasten moeten jullie in de toespraak herkennen. Indien gepast, betrek ik hen er graag bij, zodat zij ook met interesse en plezier blijven luisteren. Voor deze persoonlijke voorbereiding heb ik met jullie, ruim vóór jullie grote dag, een of meerdere contactmomenten. Hiervoor bezoek ik jullie thuis of wanneer jullie buiten de Hoeksche Waard wonen, maken we een afspraak in het gemeentehuis in Oud-Beijerland of Maasdam.

Beschikbaarheid

Hiervoor zijn geen bijzonderheden. De collega van het team Burgerzaken informeert bij mij of de datum van jullie ceremonie ook in mijn agenda past.