Terug naar de vorige pagina

Heidi Hendricks

Mijn naam is Heidi Hendricks . Ik ben geboren in Zuid-Beijerland en heb 15 jaar gewoond in Westmaas. Vanaf 2017 woon ik in Oud-Beijerland.  Ik ben 57 jaar, getrouwd, heb een lieve man en 2 dochters.

Waarom ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand?

Zolang er liefde is, is er hoop, is er toekomst” !
Als twee mensen voor elkaar kiezen, is dat heel bijzonder.

Daarom ben ik van mening dat de trouwdag van 2 mensen een hoogtepunt in hun leven is. Zij moeten later op deze dag met een goed gevoel kunnen terugkijken.

Wat kenmerkt mij?

Ik wil van het “ja-woord” iets bijzonders maken en het huwelijk voltrekken op de manier zoals het bruidspaar dit wil. Het is immers een hoogtepunt in hun leven, een dag waaraan vaak vele maanden van intensieve voorbereiding vooraf gaan. Het bruidspaar staat centraal, samen met al degenen die samen met hen deze dag meebeleven.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Altijd weer vind ik het, als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, een hele eer om een huwelijk te mogen voltrekken en het bruidspaar mag er dan ook op rekenen dat ik mijn uiterste best zal doen om het in mij gestelde vertrouwen niet te beschamen. Als het bruidspaar mij kiest als Babs zal ik er alles aan doen om van de huwelijksdag van 2 mensen die elkaar lief hebben en bewust voor elkaar kiezen, een ONVERGETELIJKE dag te maken.

Persoonlijk gesprek en toespraak

Om het bruidspaar beter te leren kennen wil ik graag kennis met hen maken om een persoonlijke toespraak te maken om zo de huwelijksvoltrekking tot een bijzondere gebeurtenis te maken.

Beschikbaarheid

Ik maak graag tijd om een huwelijk te voltrekken en ik zeg daarom niet gauw nee als mij gevraagd word een huwelijk te voltrekken.