Terug naar de vorige pagina

Caroline Blok-van Dijk

Ik ben Caroline Blok, geboren in 1964 en opgegroeid in Bergen op Zoom. Ben door de liefde in 2007 naar de Hoeksche Waard gekomen en trotse moeder van een dochter.

Waarom ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand?

De aanhouder wint! Ik wilde het zo graag worden omdat het me zo mooi leek. Na een jaar of twee is het gelukt en ben ik trouwambtenaar geworden.

Nog steeds voelt iedere kennismaking en voorbereiding als een nieuwe uitdaging om er samen het mooiste van te maken. Al die contacten en prachtige ceremonies hebben mijn leven oprecht verrijkt en zo voelt het nog steeds.

Wat kenmerkt mij?

  • zeer betrokken;
  • enthousiast;
  • creatief;
  • niet bang om de diepte in te gaan;
  • kwaliteit van ceremonie boven kwantiteit.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Geen standaard speech, maar een persoonlijk, ’eigen’ verhaal als onvergetelijke aanloop naar het jawoord; dat is mijn uitgangspunt als trouwambtenaar. De ceremonie vormt een belangrijk onderdeel van jullie trouwdag. Daar maak ik graag iets bijzonders van. En ik vind het “part of the job” om jullie je op de huwelijksdag zo prettig mogelijk te laten voelen. Het is zonde om dit ijkpunt in je leven te laten overschaduwen door zenuwen zodat je er maar de helft van meekrijgt en daar zet ik me 1000% voor in.

En hebben jullie zelf ideeën? Willen jullie graag kleine en /of grote gasten betrekken in de ceremonie?  Alles is bespreekbaar!

Trouwen doe je niet iedere dag dus we gaan eruit halen wat erin zit!

Persoonlijk gesprek en aandacht

Tijdens een ongedwongen en persoonlijk voorgesprek kom ik graag zoveel mogelijk over jullie te weten. We bespreken vooral de leuke dingen, maar ik houd ook rekening met eventuele gevoelige kwesties (dit gebeurt meer dan je zou denken!) zodat alles tijdens de ceremonie op rolletjes loopt.

Beschikbaarheid

In overleg. Ik hecht veel waarde aan de voorbereidingstijd waarvan ik vind dat ieder bruidspaar die verdient. Dit betekent dat voordat ik toezeg, ik een afweging maak of ik voldoende tijd heb om me voor te bereiden.