Pagina opties

Groter

Veranderen doen we samen

Om de zorg voor jong en oud goed en betaalbaar te houden - ook in de toekomst – zijn slimme en vernieuwende ideeën en initiatieven nodig die goed aansluit bij de behoeften van onze inwoners. We geloven dat de samenleving  zelf verantwoordelijk is voor veranderingen die wenselijk en noodzakelijk zijn en dat wij als overheid onderdeel zijn van deze samenleving. Dit willen we bereiken door hier actief en in gezamenlijkheid aan te werken en vooral door te DOEN!

Ideeën

Wij hebben geen vast eisenpakket over hoe het idee of initiatief eruit moet zien. Daarover gaan we juist graag in gesprek! Wat we belangrijk vinden is dat de ideeën of initiatieven 'anders' zijn. Gedacht vanuit de inwoner, een andere werkwijze hebben en bijvoorbeeld efficiënter of beter werken, preventief zijn, aanvullend of van meerwaarde zijn op het aanbod dat er al is, en bijdragen aan de eigen kracht of deelname aan de samenleving. Kortom: van waarde zijn voor de Hoeksche Waard.

Heeft u een idee of werkt u aan een initiatief dan willen we graag met u in gesprek! Wilt u onderstaand formulier invullen met een korte omschrijving van uw idee of initiatief? Wij nemen dan contact met u op.