Pagina opties

Groter

Haal meer uit je geld met Startpunt Geldzaken

Wilt u overzicht en balans in uw geldzaken? Kijk dan op de website van Startpunt Geldzaken en maak gratis en anoniem een geldplan.

Zo werkt het

Vindt u het lastig om aan het eind van de maand uit te komen? Of ligt u wakker omdat u financiële zorgen heeft? Of heeft u geld over? Dan kunnen de geldplannen van Startpunt Geldzaken Hoeksche Waard u helpen. De geldplannen zijn er voor huishoudens in verschillende omstandigheden. In deze geldplannen krijgt u tips en adviezen hoe u het beste met uw geld om kunt gaan en waarop u kunt besparen.

Bekijk alle geldplannen op:

www.startpuntgeldzaken.nl/hoekschewaard

 • Geldplan 'Kom uit de geldzorgen'
  Met het geldplan 'Kom uit de geldzorgen' wordt eerst gekeken naar de ernst van uw situatie en wat voor hulp nodig is. Daarna wordt er een overzicht gemaakt van uw financiële situatie. U krijgt dan belangrijke actiepunten te zien die u helpen om uit de geldzorgen te komen.
   
 • Geldplan 'Beter rondkomen'
  Wilt u ook graag dat uw inkomsten en uitgaven beter in balans zijn met elkaar? Dat er niet meer geld uitgaat dan er binnenkomt? Maak dan het persoonlijk plan 'Beter rondkomen’, zodat u vaker geld overhoudt op het einde van de maand.
   
 • Geldplan 'Sparen, aflossen of beleggen'
  Heeft u regelmatig geld over? Het geldplan 'Sparen, aflossen of beleggen?' helpt u bij het maken van uw keuze om te sparen, af te lossen of te beleggen.
   
 • Geldplan 'Rondkomen met kinderen'
  Heeft u moeite om uw kinderen te bieden wat ze nodig hebben? Wilt u zien welke regelingen beschikbaar zijn? Kijk dan bij het Geldplan ‘Rondkomen met kinderen’.
   
 • Geldplan  ‘Studie (klein) kinderen’
  Wilt u geld opzij zetten voor de studie van uw (klein)kind? Bepaal welk bedrag u opzij wil en kan zetten. En zie wat het oplevert bij sparen en/of beleggen met het geldplan ‘Studie (klein) kinderen’
   
 • Geldplan ‘Bijna 18’
  Vanaf je 18e mag je van alles wat je eerst niet mocht: zelfstandig autorijden, een telefoonabonnement afsluiten, studiefinanciering of toeslagen aanvragen. En je moet ook van alles. Denk aan een zorgverzekering afsluiten of aan boetes en leningen zelf betalen. Het geldplan ‘Bijna 18’ geeft inzicht in alles wat je zelf moet regelen, inkomsten en uitgaven, lasten en kosten tijdig betalen en het opbouwen van financiële reserves.
   
 • Geldplan ‘Pensioen’
  Wat kunt u doen aan uw pensioen? Praktische tips voor nu en later vindt u in het ‘Geldplan pensioen’.