Spring naar content

Dienstverlening in coronatijd

4 NOVEMBER 2020, 12:04

De maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben ook gevolgen voor de dienstverlening van de gemeente Hoeksche Waard. Op deze pagina vindt u alle wijzigingen bij elkaar.

We ontmoeten u zoveel mogelijk digitaal en telefonisch. Regel daarom uw zaken met ons via de website of bel ons via telefoonnummer 14 0186 of 088 647 36 47. Is het nodig om toch langs te komen? Dat kan, maakt u dan digitaal een afspraak of bel ons. Zo kunnen wij zorgen dat uw bezoek veilig en op gepaste afstand kan plaatsvinden.

Heeft u gezondheidsklachten, zoals hoesten, keelpijn, neusverkoudheid of koorts? Stel dan uw bezoek uit. Kunt u niet naar uw afspraak komen, wilt u dan uw afspraak annuleren?

In verband met de coronacrisis zijn alleen de servicepunten in Oud-Beijerland en Maasdam op afspraak geopend. Wilt u een van onze servicepunten bezoeken? Maak dan vooraf een afspraak en kom alleen langs als het echt noodzakelijk is.

Maatregelen bij de balies

Voor uw en onze veiligheid doen medewerkers hun werk achter glazen schermen. U bent van harte welkom, maar let wel op elkaar. Kom altijd alleen naar uw afspraak, desinfecteer uw handen bij binnenkomst en houd 1,5 meter afstand. Wij willen we u dringend adviseren om een mondkapje te dragen.

Aanvragen reisdocument of rijbewijs  

Is uw document nog langer dan een maand geldig? Wacht dan nog even met het maken van een afspraak. Dit alles om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Verloopt uw rijbewijs in de periode tot en met 30 november 2020? Dan is uw rijbewijs 9 maanden langer geldig. Alle informatie over deze tijdelijke maatregel leest u op de website van de Rijksoverheid.

Een pasfoto maken 

Een pasfoto kunt u vooraf maken in het fotohokje dat op elk servicepunt aanwezig is. Dit is zelfbediening.  

Kan ik met contant geld betalen? 

Voor betalingen aan de balie heeft het onze voorkeur dat u met pin betaalt.  

Voor vragen kunt u ons telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 -17.00 via het telefoonnummer 14 0186 of 088 – 647 36 47.

In verband met de coronacrisis zijn alleen de servicepunten in Oud-Beijerland en Maasdam op afspraak geopend.

Contact

Bel ons (08.30 – 17.00 uur)

WhatsApp of mail ons