Spring naar content

Dienstverlening in coronatijd

15 NOVEMBER 2021, 09:20

De maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben ook gevolgen voor de dienstverlening van de gemeente Hoeksche Waard. Op deze pagina vindt u alle wijzigingen bij elkaar.

We ontmoeten u zoveel mogelijk digitaal en telefonisch. Regel daarom uw zaken met ons via de website of bel ons via telefoonnummer 14 0186 of 088 647 36 47. Is het nodig om toch langs te komen? Dat kan, maakt u dan digitaal een afspraak of bel ons. Zo kunnen wij zorgen dat uw bezoek veilig en op gepaste afstand kan plaatsvinden.

Heeft u gezondheidsklachten, zoals hoesten, keelpijn, neusverkoudheid of koorts? Stel dan uw bezoek uit. Kunt u niet naar uw afspraak komen, wilt u dan uw afspraak annuleren?

In verband met de coronacrisis zijn tijdelijk alleen de servicepunten in Oud-Beijerland, Maasdam, ‘s-Gravendeel en Strijen op afspraak geopend. Bekijk de openingstijden.

Wilt u een servicepunt bezoeken? Maak dan vooraf een afspraak en kom alleen langs als het echt noodzakelijk is.

Maatregelen bij de balies

Voor uw en onze veiligheid doen medewerkers hun werk achter glazen schermen. U bent van harte welkom, maar let wel op elkaar. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Geef elkaar de ruimte, houd 1,5 meter afstand.

Een pasfoto maken 

Een pasfoto kunt u vooraf maken in het fotohokje dat op elk servicepunt aanwezig is. Dit is zelfbediening.  

Kan ik met contant geld betalen? 

Voor betalingen aan de balie heeft het onze voorkeur dat u met pin betaalt.  

Kijk voor meer informatie over wanneer u een mondkapje moet dragen op de website van de Rijksoverheid.

Voor vragen kunt u ons telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 -17.00 via het telefoonnummer 14 0186 of 088 – 647 36 47.

Uw huwelijk/geregistreerd partnerschap kan op de afgesproken datum doorgaan. De regel voor een maximaal aantal personen is met ingang van zaterdag 26 juni vervallen. Per 25 september vervalt ook de verplichte 1,5 meter afstand. Wel blijven wij zo veel mogelijk rekening houden met de 1,5 meter afstand. Dit betekent in ieder geval een gepaste afstand tussen de zitplaatsen.

Voor de laatste regelgeving verwijzen wij u naar de informatie van rijksoverheid.

In verband met de coronacrisis zijn tijdelijk alleen de servicepunten in Oud-Beijerland, Maasdam, ‘s-Gravendeel en Strijen op afspraak geopend.

Contact

Bel ons (08.30 – 17.00 uur)

Mail ons