Tiengemeten – Excursies mei 2022

Terug naar het overzicht

Tiengemeten – Excursies mei 2022

Sinds 1 april is het bezoekerscentrum op Tiengemeten weer geopend van dinsdag tot en met zondag. Naast dat het bezoekerscentrum geopend is, organiseren zij ook fantastische activiteiten onder leiding van onze enthousiaste gidsen. Hieronder het programma van mei 2022. Aanmelden kan via de website van natuurmonumenten.

7 mei – Stappen en happen door het westen

De lekkerste wandeltocht op Tiengemeten! Een walking dinner langs het moeras in het westen van het eiland dat je niet snel zult vergeten!

15 mei – Broedvogels op Tiengemeten

Gefascineerd door vogels? Het eiland Tiengemeten is een waar vogelparadijs! Ga mee met onze vogelgids en leer alles over de broedvogels op het eiland.

22 mei – Mini expeditie Oude Polder

Maak samen met de gids een wandeling naar de Oude Polder en hoor onderweg het bijzondere verhaal over de ontstaansgeschiedenis van het eiland.

26 mei – Dauwtrappen Tiengemeten

Dauwtrappen op Tiengemeten! In alle vroegte, als iedereen nog slaapt kun jij zien hoe het leven op het eiland zich langzaam ontwaakt. Speciaal voor natuurliefhebbers die op Hemelvaart vroeg uit de veren willen voor een heel bijzondere ervaring.

26 mei – Mini expeditie Vliedberg

Maak samen met de gids een korte wandeling naar de Vliedberg en hoor onderweg het verhaal over de ontstaansgeschiedenis.

29 mei – De vogels van Tiengemeten

Gefascineerd door vogels? Tiengemeten is een waar vogelparadijs! Ga mee met onze vogelgids en leer alles over de vogels op Tiengemeten.

 

 

Praktische informatie

Begin: 7 mei 2022, 08.00 uur Einde: 29 mei 2022, 17.00 uur

Locatie:

Bezoekerscentrum Tiengemeten
Tiengemeten 14a
3284 BE Zuid-Beijerland

Deel dit evenement