Tiengemeten – Excursies juni 2022

Terug naar het overzicht

Tiengemeten – Excursies juni 2022

Sinds 1 april is het bezoekerscentrum op Tiengemeten weer geopend van dinsdag tot en met zondag. Naast dat het bezoekerscentrum geopend is, organiseren zij ook fantastische activiteiten onder leiding van onze enthousiaste gidsen. Hieronder het programma van juni 2022. Aanmelden kan via de website van natuurmonumenten.

Broedvogels op Tiengemeten 4 juni

Gefascineerd door vogels? Het eiland Tiengemeten is een waar vogelparadijs! Ga mee met onze vogelgids en leer alles over de broedvogels op het eiland.

Mini Expeditie naar de Oude Polder op Tiengemeten 5 juni

Maak samen met de gids een wandeling naar de Oude Polder en hoor onderweg het bijzondere verhaal over de ontstaansgeschiedenis van het eiland.

Mini Expeditie naar de Vliedberg op Tiengemeten 6 juni

Maak samen met de gids een korte wandeling naar de Vliedberg en hoor onderweg het verhaal over de ontstaansgeschiedenis.

Midzomernacht op Tiengemeten 18 juni

Ervaar Midzomernacht op Tiengemeten. Stap als het nog licht is op de pont, wandel de duisternis in en ervaar waar het nog echt donker is. De magie van midzomernacht op Tiengemeten!

OERRR Overnachten op een ‘onbewoond’ eiland 25 juni

Wat normaal niet mag, mag nu wel: ’s-nachts kamperen middenin de natuur! Tijdens deze exclusieve activiteit met je vader, moeder, opa of oma leer je hoe je overleeft in de natuur. Schrijf je snel in, want er zijn maar een paar plekjes!

Mini Expeditie naar de Oude Polder op Tiengemeten 26 juni

Maak samen met de gids een wandeling naar de Oude Polder en hoor onderweg het bijzondere verhaal over de ontstaansgeschiedenis van het eiland.

 

 

Praktische informatie

Begin: 25 juni 2022
Einde: 27 juni 2022

Locatie:

Bezoekerscentrum Tiengemeten
Tiengemeten 14a
3284 BE Zuid-Beijerland

Deel dit evenement