Spring naar content

Tiengemeten – Bezoekerscentrum open tijdens weekenden in wintermaanden

Terug naar het overzicht

Tiengemeten – Bezoekerscentrum open tijdens weekenden in wintermaanden

Natuurmonumenten heeft besloten om ook dit jaar tussen 1 november 2021 en 1 april 2022 de deuren van het bezoekerscentrum op Tiengemeten tijdens de weekenden te openen. Vorig jaar testte de natuurorganisatie in november met het openstellen tijdens de weekenden. Ondanks dat het centrum in november maar twee weekenden open kon zijn, werd dit goed ontvangen door het publiek. Daarom is besloten om ook dit jaar de openstelling tijdens de weekenden door te voeren. Voorheen ging het bezoekerscentrum op het natuureiland van november tot en met maart met winterslaap en bleven de deuren gesloten. Daar brengt Natuurmonumenten nu dus definitief verandering in.

Het bezoekerscentrum zal op de zaterdagen en zondagen open zijn van 11.15 uur tot 15.45 uur.

Feestdagen gesloten

Op eerste kerstdag, zaterdag 25 december 2021 en nieuwjaarsdag, zaterdag 1 januari 2022 blijven de deuren van het centrum dicht.

Maandag t/m vrijdag

Op de dagen dat het bezoekerscentrum gesloten is, is het eiland wel te bezoeken. In het openbare deel van het bezoekerscentrum kunnen bezoekers dan terecht voor toiletten en koffie, thee of warme chocomelk uit de automaat. Bovendien hangt daar een grote kaart met de wandelroutes en zijn de bijzondere waarnemingen te noteren op een groot krijtbord.

Praktische informatie

Begin: 1 november 2021
Einde: 1 april 2022

Locatie:

Bezoekerscentrum Tiengemeten
Tiengemeten 14a
3284 BE Zuid-Beijerland

Deel dit evenement