‘s-Gravendeel – Filmavond Land van kraaien en worstebakkers

Terug naar het overzicht

‘s-Gravendeel – Filmavond Land van kraaien en worstebakkers

Land van kraaien en worstebakkers, de populaire serie van RTV Rijnmond over de Hoeksche Waard, is op 27 september te zien in Bibliotheek ‘s-Gravendeel. In 2010 werd de 6-delige serie over de Hoeksche Waard uitgezonden door RTV Rijnmond. Presentator Gert van ’t Hof verkent het eiland per fiets. Bijna alle kernen komen voorbij, van de Kraaien (inwoners van Piershil) tot de Worstebakkers (inwoners van Heinenoord).

De serie laat zien dat de boeren nog altijd de kleuren bepalen van het land. En daarnaast heeft het gebied genoeg leuks te bieden om er een dagje, of zelfs meerdere te verblijven. Gert fietst, eet, kijkt, slaapt in de Hoeksche Waard en ontmoet natuurlijk ook een aantal inwoners.

Deze avond komen het ontstaan, het boerenleven, Tiengemeten, de watersnood, kunst- en cultuur en Oud-Beijerland aan de orde. In Bibliotheek ‘s-Gravendeel | Weegje 1G | dinsdag 27 september | Aanvang 19.30 | entree €4,25 (plusabonnement), €5,00 (basisabonnement), €5,75 (niet-leden) | Aanmelden via de website.

Praktische informatie

Datum: 27 september 2022
Tijd: 19.30 uur - 23.30 uur

Locatie:

Bibliotheek s-Gravendeel
Weegje 1c
's-Gravendeel

€ 5,75

Deel dit evenement