Oud-Beijerland – Maak een stopmotion film met LEGO!

Terug naar het overzicht

Oud-Beijerland – Maak een stopmotion film met LEGO!

Wie kent de grappige filmpjes van Pingu of Shaun the sheep niet. Deze filmpjes worden beeld voor beeld gefotografeerd om daarna als film te worden afgespeeld. Iedereen kan thuis een eigen studio beginnen met alle technieken die we tegenwoordig tot onze beschikking hebben. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen een beetje op weggeholpen worden. Dat kan met de workshop stopmotion op 28 september in het Hoeksch MaakLokaal van de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn van harte welkom voor het maken van een stopmotion film met LEGO. Deze leuke multimediamiddag is op 28 september in het Hoeksch MaakLokaal van de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Bij een stopmotion film wordt een verhaal gemaakt van losse foto’s. De kinderen verzinnen in groepjes een verhaal en bouwen dit met LEGO. Ze maken stap voor stap, foto voor foto het verhaal af. Ze kunnen hierbij gebruik maken van de LEGO die in het MaakLokaal aanwezig is.

Tijdens deze activiteit leren kinderen nadenken over een verhaal, dit vervolgens uitbeelden door te bouwen en natuurlijk moet er goed worden samengewerkt.

Deze multimediamiddag is op woensdag 28 september van 13:30 tot 15:00 uur in het Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis | Waterstal 1 | Oud-Beijerland. De kosten hiervoor zijn € 4,20 (plusabonnement), € 5,10 (basisabonnement) of €6 (niet-leden). Aanmelden kan via de agenda van de bibliotheek. Hier staan nog veel meer leuke activiteiten van het Hoeksch MaakLokaal.

Praktische informatie

Datum: 28 september 2022
Tijd: 13.30 uur - 15.00 uur

Locatie:

Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis
Waterstal 1
3262 JR Oud-Beijerland

€ 6,00

Deel dit evenement