Hoeksche Waard – Voorlezen uit het prentenboek van het jaar tijden de BoekStart Peuterparade

Terug naar het overzicht

Hoeksche Waard – Voorlezen uit het prentenboek van het jaar tijden de BoekStart Peuterparade

‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’ staat centraal bij de Nationale Voorleesdagen

De BoekStart Peuterparade op 27 januari en 3 februari staat dit keer in het teken van de Nationale Voorleesdagen. De Nationale Voorleesdagen vinden plaats van 25 januari t/m 4 februari 2023 en dat wordt natuurlijk ook gevierd in de bibliotheek. Er wordt onder andere voorgelezen uit het prentenboek van het jaar ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’.

Maximiliaan Modderman is alleen thuis en organiseert een feest voor zijn speelgoedbeesten. Met taart! Het wordt een wild feest. En een vies feest. Wat zullen mama en papa zeggen als ze thuiskomen? Een uitbundig en herkenbaar verhaal voor alle kinderen die er weleens een puinhoop van maken. We maken muziek, zingen liedjes en gaan als afsluiting met de kinderen knutselen. Het wordt weer een gezellige ochtend! De activiteit is geschikt voor (groot)ouders en kinderen tot ongeveer 4 jaar.

Het is op vrijdag 27 januari in Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum van 10.30 tot 11.30 uur en op vrijdag 3 februari van 10.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Puttershoek. De activiteit is gratis, maar wel vooraf aanmelden via de website van de bibliotheek Hoeksche Waard. Er hoeft alleen een kaartje voor het (klein)kind te worden gereserveerd.

Praktische informatie

Begin: 27 januari 2023, 10.30 uur Einde: 3 februari 2023, 11.30 uur

Gratis

Deel dit evenement