Aan het Vierwiekenplein, tussen de winkeldijk Molendijk en rivier het Spui, ontwikkelt Stebru een nieuw appartementengebouw op de locatie van de voormalige Rabobank. Een prachtige locatie, midden in de dorpskern van Oud-Beijerland.

Wat komt er?

Er worden 35 appartementen gebouwd met een huurprijs vanaf circa € 1.000,- per maand (indicatief). De appartementen verschillen qua grootte van ca. 65m2 tot 135 m2 en van 2- tot 4-kamerappartementen. Voor ieder wat wils dus! Tevens biedt FIER ruimte voor een unieke 2-laagsewoning van ca. 120m2 met eventueel een werkruimte/kantoor op de begane grond.

Het bestemmingsplan is vastgesteld en de omgevingsvergunning is verleend. Op dit moment is Stebru bezig met de bouw van het nieuwe appartementengebouw FIER. Als alles volgens planning verloopt, zal de oplevering waarschijnlijk eind 2022 of begin 2023 plaatsvinden.

Bent u geïnteresseerd in een vrije sector huurwoning in FIER in Oud-Beijerland? Of bent u een omwonende en wilt u op hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf u dan in als geïnteresseerde via de website van FIER Oud-Beijerland.

Heeft u nog vragen over het project? Neem dan contact op met de projectleider van de gemeente Marjolein Luyten. U kunt haar bereiken via telefoonnummer 14 0186 of 088 – 647 36 47 of via e-mail marjolein.luyten@gemeentehw.nl.