Spring naar content

Spuifront is een prachtige locatie gelegen aan het Spui, vlakbij het centrum van Oud-Beijerland. De locatie staat ook wel bekend als de voormalige Mebin-locatie en bevindt zich naast het politiebureau.

Wat komt er?

AM ontwikkelt 72 woningen, 50 appartementen en 22 grondgebonden woningen. Het aanbod is divers, er komen appartementen, penthouses, kade- en dijkwoningen, herenhuizen en maisonnettewoningen.

Het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan van Spuifront zijn vastgesteld. Dit kunt u vinden op de website van ruimtelijkplannen. In 2021 is ontwikkelaar AM gestart met de voorbereidingen voor de bouw. Denk dan aan het ophogen en bouwrijp maken van het terrein en het aanvragen van de omgevingsvergunning. De verkoop van de 72 woningen start eind juli. Mensen kunnen zich online inschrijven.  

Voor meer informatie over het plan kijkt u op de website van het Spuifront.

Heeft u nog vragen over het project? Neem dan contact op met de projectleider van de gemeente Marjolein Luyten. U kunt haar bereiken via telefoonnummer 14 0186 of 088 – 647 36 47 of via e-mail marjolein.luyten@gemeentehw.nl.