Spring naar content

Projectontwikkelaar BM Ontwikkeling realiseert een nieuwe woonwijk met verschillende typen woningen in meerdere prijscategorieën. Een deel daarvan komt als huurwoning beschikbaar.

Waar ligt deze locatie?

Aan de oostzijde van Piershil, tussen het Klaasgat, het Buitenom en de begraafplaats is een nieuwe woonwijk in ontwikkeling.  

Wat komt er?

Ontwikkelaar BM Ontwikkeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, verkoop en realisatie van het project. In totaal komen er 57 woningen. Aan fase III met 25 woningen is BM Ontwikkeling inmiddels begonnen. 

Projectontwikkelaar BM Ontwikkeling heeft inmiddels twee van de drie bouwfasen afgerond. In het voorjaar van 2021 is ze gestart met de voorbereiding voor de bouw van de woningen in de derde (en laatste) fase. Er komen 10 eengezinswoningen (huur), 1 kavel voor een vrijstaande woning (koop) en 14 appartementen (koop).

BM Ontwikkeling maakt het terrein nu bouwrijp. Overtollige grond voert ze af, de riolering van de nieuwe woningen legt ze aan en er komt een bouwweg voor het toekomstige bouwverkeer. De tijdelijke inrit voor de bouwwerkzaamheden is in fase III ook in gebruik voor het aan- en afvoeren van de bouwmaterialen.

De verkoop van de woningen is gestart. Meer informatie en nieuws is te vinden op de website wonen in Piershil.

Geïnteresseerden voor de verkoop van de woningen kunnen zich aanmelden bij de makelaars, die op de website wonen in Piershil worden genoemd. Dit zijn Kolf Makelaardij (telefoonnummer 0186 – 577 090) of Ooms, Veldhoen & Romeijn Nieuwbouwmakelaars (telefoonnummer 0186 – 619 300). U kunt ook een e-mailbericht sturen aan info@woneninpiershil.nl.

Informatie over het woningbouwproject vindt u op de website wonen in Piershil.

Heeft u nog vragen over dit project? Neem dan contact op met de projectleider van de gemeente Henri van der Glas. U kunt hem bereiken via telefoonnummer 14 0186 of 088 – 647 36 47 (maandag t/m donderdag) of via e-mail henri.vanderglas@gemeentehw.nl.

Zie ook