Projectontwikkelaar BM Ontwikkeling realiseert een nieuwe woonwijk met verschillende typen woningen in meerdere prijscategorieën. Een deel daarvan komt als huurwoning beschikbaar.

Waar ligt deze locatie?

Aan de oostzijde van Piershil, tussen het Klaasgat, het Buitenom en de begraafplaats is een nieuwe woonwijk in ontwikkeling.  

Wat komt er?

Ontwikkelaar BM Ontwikkeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, verkoop en realisatie van het project. In totaal komen er 57 woningen. BM Ontwikkeling bouwt op dit moment de derde en laatste fase met 25 woningen.

Projectontwikkelaar BM Ontwikkeling realiseert op dit moment de laatste van drie bouwfasen. Medio 2022 worden 10 eengezinswoningen (huur), 1 kavel voor een vrijstaande woning (koop) en 14 appartementen (koop) opgeleverd.

Alle koopwoningen zijn inmiddels verkocht. Voor de huurwoningen kunt u contact opnemen met Woonstichting HW Wonen in Oud-Beijerland, dit kan via de website van HW Wonen of via telefoonnummer 0186 – 899 899.

Informatie over het woningbouwproject vindt u op de website wonen in Piershil.

Heeft u nog vragen over dit project? Neem dan contact op met de projectleider van de gemeente Henri van der Glas. U kunt hem bereiken via telefoonnummer 14 0186 of 088 – 647 36 47 (maandag t/m donderdag) of via e-mail henri.vanderglas@gemeentehw.nl.

Zie ook