Het plangebied betreft gronden aan de Achterstraat 2-4 te Strijen. Het plangebied ligt aan de rand van het centrum van de dorpskern van Strijen. Op het perceel Achterstraat 2-4 is op dit moment het voormalige eetcafé ‘t Tramhuys aanwezig.

Wat komt er?

Het plan is om de bestaande bebouwing (voormalig Tramhuis) af te breken en daarvoor in de plaats 6 woningen te bouwen. Bij de woningen komen voldoende parkeerplaatsen om in de parkeerbehoefte van de woningen te voorzien.  Een verbeelding van de plannen vindt u onderaan deze pagina bij Documenten.

De raad van Hoeksche Waard heeft 23 maart 2021 het bestemmingsplan ‘Achterstraat Strijen’ vastgesteld. Het bestemmingsplan is onherroepelijk en de omgevingsvergunning is verleend. De sloopwerkzaamheden starten op 15 april.

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van deze woningen, neem dan contact op met de heer Kuipers via e-mail adriekuipers@hotmail.com of telefonisch 06 – 53 24 10 45.

Heeft u nog vragen over dit project of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de projectleider van de gemeente Henriette Vernes.  Zij is bereikbaar via telefoonnummer 14 0186 of 088 – 647 36 47 of via e-mail henriette.vernes@gemeentehw.nl.