Spring naar content

Het plangebied betreft gronden aan de Achterstraat 2-4 te Strijen. Het plangebied ligt aan de rand van het centrum van de dorpskern van Strijen. Op het perceel Achterstraat 2-4 is op dit moment het voormalige eetcafé ‘t Tramhuys aanwezig.

Wat komt er?

Het plan is om de bestaande bebouwing (voormalig Tramhuis) af te breken en daarvoor in de plaats 6 woningen te bouwen. Bij de woningen komen voldoende parkeerplaatsen om in de parkeerbehoefte van de woningen te voorzien.  Een verbeelding van de plannen vindt u onderaan deze pagina bij Documenten.

Momenteel loopt de bestemmingsplanprocedure. De raad van Hoeksche Waard heeft 23 maart 2021 het bestemmingsplan ‘Achterstraat Strijen’ vastgesteld. De beroepstermijn liep tot en met 14 mei 2021. Als het bestemmingsplan onherroepelijk is kan de sloop hervat worden en kan gestart worden met de bouw.

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van deze woningen, neem dan contact op met de heer Kuipers via e-mail adriekuipers@hotmail.com of telefonisch 06 – 53 24 10 45.

Heeft u nog vragen over dit project of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de projectleider van de gemeente Henriette Vernes.  Zij is bereikbaar via telefoonnummer 14 0186 of 088 – 647 36 47 of via e-mail henriette.vernes@gemeentehw.nl.