Kabelgoottegel aanvragen

Als inwoner van gemeente Hoeksche Waard kunt u een kabelgoottegel laten aanleggen. Een kabelgoottegel is een tegel die een geul bevat waarin de oplaadkabel van uw elektrische voertuig kan worden gelegd. Hierdoor laadt uw voertuig veilig vanaf het oplaadpunt naar uw terrein op.

U vraagt de gemeente om goedkeuring voor de aanleg van de kabelgoottegel. Na goedkeuring benadert u een gecertificeerde aannemer om de tegel aan te leggen.  

Alleen gecertificeerde aannemers mogen een kabelgoottegel voor u aanleggen. U vindt ze hieronder. Deze aannemer kan de tegel alléén aanleggen als u goedkeuring heeft aangevraagd bij de gemeente via deze website.

Aannemersbedrijf van den Berg Westmaas B.V.

Sikkel 28 3274 KK Heinenoord

0186-605100

V&V Infra B.V.

Dalweg 14 3233 KK Oostvoorne

0186-480300

De kosten voor de realisatie van de kabelgoottegel zijn afhankelijk van de te overbruggen afstand tussen het oplaadpunt en de parkeerplaats. De kosten worden rechtstreeks door de aannemer aan u geoffreerd en gefactureerd. U betaalt niks aan de gemeente.

Om in aanmerking te komen voor de aanleg van een kabelgoottegel zijn regels en voorwaarden opgesteld. U moet hieraan voldoen om een kabelgoottegel te kunnen laten aanleggen.