Energiecoach

Heeft u een eigen woning of huurt u een woning, dan betaalt u maandelijks een bedrag voor het gebruik van elektriciteit en gas. Hier kunt u veel geld aan kwijt zijn. De laatste jaren zijn de energieprijzen ook nog eens gestegen. Heeft u moeite om de energierekening te betalen? En wilt u weten hoe u energie kunt besparen in huis en de energierekening omlaag kunt brengen? Dan is een gratis gesprek met een energiecoach mogelijk wat voor u.

Hoe werkt de energiecoach?

De energiecoach komt bij u thuis. Tijdens een persoonlijk gesprek gaat u samen op zoek naar handige manieren om energie te besparen. Iedere woning is anders. Daarom krijgt u persoonlijke tips afgestemd op uw situatie. Vaak maken kleine aanpassingen al een groot verschil in het energieverbruik. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van ledlampen of het anders afstellen van de cv. U bespaart zo op uw energieverbruik en in uw portemonnee.

De energiecoach is er voor huurders en woningeigenaren, die moeite hebben om de energierekening te betalen.

U stuurt een e-mail met uw naam en telefoonnummer naar duurzaamheid@gemeentehw.nl. In de mail geeft u ook aan dat u graag gebruik maakt van de energiecoach. Er wordt dan contact met u opgenomen om samen te kijken of de energiecoach wat voor u is. Heeft u geen e-mail? Neem dan gerust contact op via telefoonnummer 088 – 647 36 47. Dit kan op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.

Voorstraat 26/Ingang Heemlaan, Piershil
Nu gesloten
Sportlaan 22, Maasdam
Nu gesloten
W. van Vlietstraat 6, Oud-Beijerland
Nu gesloten
Stockholmplein 6, Strijen
Nu gesloten
Weegje 1, ‘s-Gravendeel
Nu gesloten