Werken bij de gemeente

Gemeente Hoeksche Waard biedt volop kansen voor enthousiaste en betrokken professionals en studenten.
 
Heb je altijd al willen werken of stagelopen in een unieke streek, waarbij jij het verschil kunt maken voor 88.000 inwoners? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij ons krijg je alle ruimte om mee te werken aan een vernieuwende gemeentelijke organisatie. Daarnaast bieden wij jou volop kansen voor een persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Help mee met de ontwikkeling van de gemeente

Durf jij vanuit verschillende richtingen te kijken en wil je met jouw vakmanschap persoonlijke impact hebben op de ontwikkeling van de Hoeksche Waard? Kom dan werken bij gemeente Hoeksche Waard; een werkgever waar je trots op kunt zijn!

Leren in de praktijk

Ben je nog bezig met je opleiding? Ook dan zijn wij graag de plek waar je kunt kijken en leren in de praktijk. Wij hebben voor vele opleidingen stageplaatsen beschikbaar. Ook denken we graag met je mee als jouw ideale stageplaats er niet tussen staat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kijk op werkenbijdehw.nl 

Wil je meer weten over werken bij gemeente Hoeksche Waard én onze vacatures en stages bekijken? Klik dan op onderstaande button en ga naar de website werkenbijdehw.nl.