Pagina opties

Groter
RSS

Strijen - Oranjewijk

Nutsvoorzieningen

In de Oranjewijk in Strijen worden door firma Van den Heuvel namens Stedin en Evides gas- en waterleidingen vervangen. Deze werkzaamheden staan gepland tot maart 2020. Voor vragen/opmerkingen kunt u contact opnemen met de uitvoerder, de heer Donny de Bonte via telefoonnummer 0418-45 38 72.

Rioolvervanging en herinrichting

In de Oranjewijk wordt de vuilwaterriolering vervangen en er wordt een nieuw regenwaterriool aangelegd. Gelijktijdig wordt de openbare ruimte opnieuw ingericht en de wijk voorzien van nieuwe bestrating. Deze werkzaamheden duren van januari tot december 2019. Gedurende de werkzaamheden, welke gefaseerd worden uitgevoerd, zullen diverse straten tijdelijk worden afgesloten voor het doorgaand verkeer. Er worden omleidingsroutes ingesteld.

De Julianastraat is vanaf heden weer open voor doorgaand verkeer. Van november tot december 2019 zal het tweede gedeelte van de Julianastraat (vanaf Troelstrastraat tot Schelpweg) worden afgesloten. De bushaltes aan de Julianastraat komen hierdoor tijdelijk te vervallen. Er wordt een tijdelijke halte ingericht aan de Oranjestraat ter hoogte van het politiebureau.

De riolerings- en bestratingswerkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Verheij Infra. Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met de uitvoerder, de heer Mathijs Groeneveld via mathijs@verheijsliedrecht.nl of 06-23 01 10 84. U kunt ook contact opnemen met de omgevingsmanager Gerard IJdo via gerard.ijdo@conquest.nl of 06-55 22 30 79.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project, dan kunt u de ‘BouwApp Oranjewijk’ downloaden.

Hieronder de fasering van de werkzaamheden.

Documenten