Pagina opties

Groter
RSS

Puttershoek - reconstructie Groeneweg

Gemeente Hoeksche Waard start op maandag 16 september met de reconstructie van de Groeneweg, gedeelte Blaaksedijk/Rustenburgstraat – Eikenlaan in Puttershoek. De werkzaamheden duren ongeveer 4 weken.

Werkzaamheden aan asfalt en snelheidsbeperkende maatregelen

Het bestaande asfalt wordt verwijderd en vervolgens wordt er een nieuwe asfaltlaag aangebracht. Ook worden op dit weggedeelte snelheidsbeperkende maatregelen doorgevoerd. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid. De woningen en bedrijven aan de Groeneweg blijven bereikbaar.

Werkzaamheden overdag en ’s nachts

De werkzaamheden starten op maandag 16 september en duren ongeveer 4 weken. Naar verwachting wordt het werk op vrijdag 11 oktober afgerond. Dit is afhankelijk van de weeromstandigheden. De aannemer voert in de periode 16 tot en met 19 september ook in de nachtelijke uren werkzaamheden uit. Eventuele
(geluids)overlast voor direct omwonenden wordt tot een minimum beperkt. Deze werkzaamheden starten om 19.00 uur en eindigen om 05.00 uur. Met deze
aanpak wordt overdag de doorstroming voor het doorgaande verkeer gewaarborgd.

Heeft u vragen over de werkzaamheden?

Neem dan gerust contact op met Emile Verschoor van gemeente Hoeksche Waard. Hij is bereikbaar via het telefoonnummer 14 0186 | 088 – 647 36 47 of emile.verschoor@gemeentehw.nl.