Pagina opties

Groter
A A
RSS

Oud-Beijerland - onderhoud kademuren aan de Vliet

Vanaf maandag 27 mei worden er herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan de kademuren van de Vliet in de Oost- en West-Voorstraat te Oud-Beijerland. Er worden ankers aangebracht om de verbinding tussen de voor- en achtermuur van de kade te verstevigen. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf het water. Achter de kademuur worden mantelbuizen voor kabels en leidingen ingegraven. Na de pinksterdagen start de aannemer met het vervangen van dekzerken en wordt het metselwerk van de kademuren hersteld. Naar verwachting worden de werkzaamheden voor de bouwvakvakantie afgerond. Tijdens de uitvoering wordt rekening gehouden met de weekmarkt, dan beperkt de aannemer zijn activiteiten.

Verkeer en parkeren

De Oost- en West-Voorstraat blijven toegankelijk voor het doorgaande verkeer. Voor het bevoorradingsverkeer blijven winkels en woningen bereikbaar. Vanwege de werkzaamheden ontstaan incidentele beperkingen voor het parkeren langs de Vliet. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Vragen

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons elke werkdag bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur via telefoonnummer 088 - 647 15 81. Wij helpen u graag!