Pagina opties

Groter
A A
RSS

Oud-Beijerland - Muzieklaan

Binnenkort wordt de Muzieklaan in Oud-Beijerland ter hoogte van de kortgeleden opgeleverde appartementsgebouwen voorzien van de definitieve verharding. Begin mei zijn de bestratingswerkzaamheden gestart. Deze vinden plaats aan de Muzieklaan-westzijde, ter hoogte van de appartementen. Nu de bouw van de appartementen is afgerond, kan de definitieve bestrating van de weg, parkeervakken en de trottoirs worden aangebracht.

De Muzieklaan is een deel van de maand mei afgesloten voor alle weggebruikers

Fietsers en voetgangers vragen we om vanaf begin mei gebruik te maken van de paden langs de Boezem. Van maandag 20 mei tot en met vrijdag 31 mei is de Muzieklaanafgesloten voor het doorgaande verkeer. Het doorgaande verkeer wordt met borden omgeleid via de Muzieklaan-oostzijde (de kant van de Stougjesdijk). Begin juni zijn de werkzaamheden klaar.

De woningen aan de Vleugel en de Viool zijn via de omleiding gewoon bereikbaar

Ook de appartementsgebouwen zijn op die manier bereikbaar. Met uitzondering van de dag(en) waarop de inrit naar het betreffende appartementsgebouw wordt aangelegd. De bewoners worden hierover door de aannemer verder geïnformeerd.

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met Björn vanden Aardweg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 088 - 647 15 12 en per e-mail via bjorn.vandenaardweg@gemeentehw.nl.