Maasdam/'s-Gravendeel - snelheid vetragende werkzaamheden

Gemeente Hoeksche Waard start op 22 januari, fase 2,  met aanleggen van snelheid vertragende maatregelen op de ’s-Gravendeelseweg tussen de Heul en de Patrijs. De werkzaamheden duren ongeveer 4 weken en worden uitgevoerd door de firma Kuipers Infra. Zij hebben de direct omwonenden geïnformeerd per brief.

• Het doorgaande verkeer op de ’s-Gravendeelseweg is hierdoor gestremd.
  • De bus zal omrijden via de Dorpsstraat/Smidsweg om zo Maasdam bereikbaar te houden, er wordt een tijdelijk halte geplaatst aan de Dorpsstraat.
  • Tijdens de afsluiting wordt een omleiding ingesteld en middels borden aangegeven. Werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd zodat de woningen aan het Hof van Weeda bereikbaar blijven.

Heeft u nog vragen over de werkzaamheden? Neem dan gerust contact op met Edgar Verwoerdt, toezichthouder van gemeente Hoeksche Waard. Hij is bereikbaar via het telefoonnummer 14 0186 | 088 – 647 36 47 of edgar.verwoerdt@gemeentehw.nl