A A

Kan ik stemmen in een andere gemeente?

Wilt u voor de verkiezing van Provinciale Staten of het waterschap in een andere gemeente stemmen dan waar u woont?

Dan kunt u een kiezerspas aanvragen. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk (zie link onderaan de pagina). Met de kiezerspas kunt u bij de provinciale statenverkiezing binnen de gehele provincie stemmen. Voor het waterschap kunt u hiermee in een andere gemeente binnen hetzelfde waterschap uw stem uitbrengen.

Mondeling
U kunt hiervoor persoonlijk langsgaan op een servicepunt. Maak hiervoor een afspraak op het servicepunt van uw voorkeur. Dit kan tot en met dinsdag 19 maart 2019, uiterlijk tot 12.00 uur. U krijgt dan direct uw kiezerspas mee.

Maak online een afspraak

Schriftelijk
U kunt het aanvraagformulier kiezerspas met uw stempas aan ons opsturen: Gemeente Hoeksche Waard, team Verkiezingen, Postbus 2003, 3260 AE Oud-Beijerland. Dit formulier en uw stempas moeten uiterlijk donderdag 14 maart 2019 bij ons binnen zijn. De kiezerspas wordt u toegezonden.