Terug naar het overzicht

Reis voor de helft van de prijs in de Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee met de Samen-uit-dagkaart van Connexxion

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Samen uit voor de helft van de prijs. Reis met 2 personen een volle dag onbeperkt in Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee voor maar € 9,- (i.p.v. € 18,-). Tot 1 januari 2023 krijgt u maar liefst 50% korting op een Samen-uit-dagkaart van Connexxion. Een dagje Dordrecht of op bezoek bij familie? Wat uw plan ook is: wij brengen u! De actie is geldig van dinsdag 1 november tot en met zaterdag 31 december.

Toerist in eigen land

Maak een fietstocht over de Erasmusbrug in Rotterdam en beklim de 185 meter hoge Euromast, voor een panoramisch uitzicht over de stad. Regent het? Ga shoppen in winkelcentrum Zuidplein, het overdekte winkelcentrum van Rotterdam. Of bezoek het pittoreske Dordrecht, één van de oudste steden van Nederland. Begin de stadswandeling bij de stadspoort, loop langs de Grote Kerk en ga naar binnen bij het Dordrechts Museum. Connexxion brengt u naar de leukste bezienswaardigheden in eigen land.

Dagje uit met de kids?

Met de Samen-uit-dagkaart reist u niet alleen met z’n tweeën, maar mag u zelfs 3 kinderen tot 12 jaar gratis meenemen. Perfect voor een dagje uit met het gezin. Bezoek bijvoorbeeld kinderboerderij de Boezemvriend, of laat de kinderen dwalen door het maisdoolhof bij de Koningshoeve. Zelf relaxen terwijl de kinderen spelen? Ga dan naar natuurspeeltuin De Oude Tol, waar u heerlijk op het terras van het gelijknamige restaurant kan vertoeven. Meer dan 3 kinderen mee? Tijdens de kerstvakantie – van zondag 25 december 2022 tot en met maandag 9 januari 2023 – kost een meereisticket slechts € 1,-. Kinderen onder de 4 jaar reizen gratis.

Studentenkorting

Met fikse korting naar uw vrienden of op visite bij ouders in het weekend? Met deze aanbieding kunnen studenten met 50% korting in de regio Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee reizen – een stuk goedkoper dan de reguliere studentenkorting in het weekend.

Struinen over de markt

Heeft u zin in een dagje uit maar voelt het als een grote onderneming? Ontdek de regio dan per bus. Alles is voor u geregeld. Struin over de weekmarkt in het centrum van Oud-Beijerland. De markt staat midden in de stad en wordt daarom ook wel de mooiste markt van Nederland genoemd. Haal een frisse neus tijdens een wandeling over het strand in badplaats Ouddorp of maak een rondvaart op het Grevelingenmeer.

Een volle dag onbeperkt reizen

De tickets zijn te koop in de bus of online verkrijgbaar. In de bus kunt u alleen met pinpas of creditcard betalen. Met het ticket kunt u één volle dag onbeperkt reizen en zo vaak overstappen als u wilt. De Samen-uit-dagkaart is op werkdagen geldig na 9.00 uur, in het weekend en op feestdagen de gehele dag en is te gebruiken in alle bussen (ook R-net) van Connexxion in de regio Hoeksche Waard en Goeree Overflakkee. Voor meer informatie en de voorwaarden kijkt u op de website van Connexxion. De actie is geldig tot en met zaterdag 31 december.

U las zojuist een bericht van Connexxion