Terug naar het overzicht

Platina echtpaar Oelen-Put uit Puttershoek 70 jaar getrouwd

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Zondag 7 november waren de 92-jarige meneer Wim Oelen en zijn 91-jarige echtgenote mevrouw Tiny Oelen-Put maar liefst 70 jaar getrouwd! Reden voor burgemeester Bram van Hemmen om het echtpaar op hun platina huwelijksdag te bezoeken en namens het gemeentebestuur te feliciteren en een feestelijk bos bloemen te overhandigen. Daarnaast nam hij namens koning Willem-Alexander een felicitatiebrief en bloemen mee.

Wim Oelen en Tiny Oelen-Put zijn geboren en getogen in Rotterdam. Voordat ze naar de Hoeksche Waard verhuisden woonden ze 37 jaar in Capelle aan den IJssel. Sinds 12 jaar wonen ze met veel plezier in “De Wijk van je Leven” in Puttershoek, waar ze zeer tevreden zijn met de zorg van stichting Zorgwaard.

Vanaf het moment dat Wim en Tiny elkaar het ja-woord gaven zijn ze 24/7 samen geweest. De vader van Wim Oelen had een viszaak in Rotterdam en die hebben ze samen voortgezet. Of dit nog niet al druk genoeg was, hebben ze ook nog diverse andere winkels opgebouwd zoals een zuivelwinkel en tabaks- en lectuurzaak. Het echtpaar kreeg een zoon en een dochter en de familie is verrijkt met 2 kleinkinderen.