A A

Verkiezing Europees Parlement op donderdag 23 mei in gemeente Hoeksche Waard (16-05-2019)

Op donderdag 23 mei 2019 kunt u stemmen voor de verkiezing van de leden van het Europees Parlement. In gemeente Hoeksche Waard kunt u in ieder stembureau stemmen. Op uw stempas staat wel het adres van het stembureau bij u in de buurt. Gaat u stemmen? Neem dan uw stempas en uw geldig identiteitsbewijs mee.

Uitslag is bekend op maandag 27 mei

De uitslagen van gemeente Hoeksche Waard maken wij bekend als de stembussen in alle lidstaten van Europa zijn gesloten (om beïnvloeding te voorkomen). De laatste stembussen sluiten in Italië om 23.00 uur. Op maandag 27 mei leest u op deze website de voorlopige uitslag op partijniveau. Ook publiceren we dan op deze site de processen-verbaal, deze liggen ook voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis. De Kiesraad maakt ongeveer een week na de verkiezingen de definitieve uitslag voor Nederland bekend.

Informatie verkiezingen Europees Parlement

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het team Publiekszaken op het servicepunt in Oud-Beijerland. U kunt langskomen tijdens de openingstijden van het servicepunt.  Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer nummer 14 0186 u kunt ook mailen naar verkiezingen@gemeentehw.nl.