A A

Uitnodiging meedenken over aanbouw Oude Raadhuis (04-04-2019)

De bibliotheek in Oud-Beijerland gaat verhuizen naar het Oude Raadhuis. Om dit mogelijk te maken verbouwen we het Oude Raadhuis en komt er een aanbouw. Verschillende architecten en de monumentencommissie dachten al eerder zorgvuldig over deze aanbouw na. Vervolgens stemden wij het ontwerp met de gemeenteraad af. Ondanks dit zorgvuldige proces, ontvingen wij toch veel negatieve reacties op het ontwerp en lag het proces een tijdje stil.

Het is nu tijd om de draad weer op te pakken. Dit willen wij niet alleen doen. Daarom nodigen wij graag een aantal mensen uit die constructief met ons en de architecten willen meedenken over het huidige ontwerp van de aanbouw. Er is plek voor ongeveer 12 deelnemers. U kunt zich aanmelden door voor 15 april een e-mail te sturen naar henriette.vernes@gemeentehw.nl. Na uw aanmelding ontvangt u een persoonlijke uitnodiging voor het gesprek.