Pagina opties

Groter
A A
RSS

Uitnodiging informatieavond over plannen woningbouwlocatie ‘s-Gravendeel West (09-05-2019)

Graag nodigen wij u uit voor een informatiebijeenkomst op woensdag 15 mei over de door de gemeente en provincie aangewezen woningbouwlocatie aan de westzijde van ’s-Gravendeel. Het gaat om het gebied tussen de Molendijk, de provinciale weg N217 en de Eerste Kruisweg. Het nieuwe woongebied wordt in samenwerking tussen gemeente Hoeksche Waard en de ontwikkelaars ABB Ontwikkeling, BPD Ontwikkeling en Stevast Baas & Groen Vastgoed vormgegeven. Het doel is dat de ontwikkelaars daar in de toekomst een onderscheidende, duurzame en klimaat adaptieve woonwijk gaan bouwen. Bestaande uit diverse woningtypen geschikt voor jong en oud, met ruim opgezet openbaar groen dat past in de landelijke omgeving.

Tijdens deze informatieavond praten wij u bij over onze ideeën en ambities voor deze nieuwe woonwijk en willen wij met u daarover in gesprek om informatie uit te wisselen en uw mening te horen. Verder vertellen we meer over het te volgen proces en de voorlopige planning. Ook wordt een klankbordgroep samengesteld voor omwonenden en belanghebbenden uit ‘s-Gravendeel zodat zij kunnen meedenken over de plannen. Voor meer informatie over deelname aan de klankbordgroep kunt u een mail sturen aan info@sgravendeel-west.nl.

De informatiebijeenkomst is op woensdag 15 mei in Partycentrum Concordia, Dr. Bossersstraat 11 in ’s-Gravendeel. Vanaf 19.00 uur is de inloop.

Programma:

  • 19.30 uur - korte toelichting op het nieuwbouwplan door stedenbouwkundige
  • 20.00 uur - mogelijkheid tot stellen van vragen bij diverse panelen
  • 21.00 uur - einde van de avond