Sportverenigingen: kom naar de Werkconferentie Sportakkoord (12-09-2019)

Om zoveel mogelijk mensen met plezier te laten sporten en bewegen, heeft de rijksoverheid samen met de sport, gemeenten en maatschappelijk betrokken partners een Nationaal Sportakkoord gesloten en hieraan een stimuleringsregeling gekoppeld. Gemeente Hoeksche Waard, Welzijn Hoeksche Waard, Regiekr8 en de sportraad initiatiefgroep willen daar deel van uitmaken door een Hoeksche Waards Sportakkoord te sluiten. Hierin komen afspraken te staan over de sport in de nabije toekomst. Wij nodigen vertegenwoordigers van Hoeksche Waardse sportverenigingen van harte uit om hierover mee te denken en te praten tijdens de Werkconferentie Sportakkoord.

Bijeenkomst op 18 september

De bijeenkomst is op woensdag 18 september vanaf 19.00 uur (inloop tot 19.30 uur) tot 22.00 uur in het gemeentehuis in Oud-Beijerland aan de Willem van Vlietstraat 6.

Aanmelden vóór 15 september

We verwachten een grote opkomst. Daarom is deelname alleen mogelijk als u zich vóór 15 september aanmeldt via penl@gemeentehw.nl. U kunt maximaal 2 deelnemers per organisatie aanmelden. Heeft u voor die tijd vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Colinda Tijl of Joop Scherpenzeel via het telefoonnummer 14 0186 | 088 – 647 36 47.