A A

Inloopbijeenkomst plan Laning 5 in Puttershoek (16-05-2019)

Op donderdag 23 mei is er een inloopbijeenkomst over het plan voor het woonzorgcomplex dat gebouwd gaat worden in Laning 5 in Puttershoek. De bijeenkomst vindt plaats in Huys te Hoecke aan het Zomerplein in Puttershoek. U bent van harte welkom om tussen 18.30 en 20.00 uur vrij binnen te lopen en het plan te bekijken. Medewerkers van ASVZ en de gemeente zijn aanwezig om uw eventuele vragen te beantwoorden.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Laning 5 in Puttershoek’ met alle bijlagen kunt u nog tot en met 17 juni bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl  (onder de IMRO-code NL.IMRO.1963.BPlaning5-ON01). Wanneer u het bestemmingsplan in het gemeentehuis of een servicepunt wilt inzien adviseren wij u vooraf een afspraak te maken met team Omgeving, bereikbaar via telefoonnummer 14 0186.

Indienen zienswijzen

Iedereen kan een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) indienen tijdens de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt.

Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kunt u indienen bij:

Raad van de gemeente Hoeksche Waard, Postbus 2003, 3260 EA Oud-Beijerland onder vermelding van ‘zienswijze Ontwerpbestemmingsplan Laning 5 in Puttershoek’.

Wilt u liever een mondelinge zienswijze indienen?

Neemt u dan contact op met Karin van Gammeren. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 647 10 20 of via e-mail karin.vangammeren@gemeentehw.nl.