Hoe ervaart u de veiligheid en leefbaarheid in uw buurt? (30-07-2019)

Binnenkort ontvangt u mogelijk per post een uitnodiging van I&O Research om de vragenlijst van de veiligheidsmonitor in te vullen. Dit is een onderzoek naar criminaliteit, onveiligheid, buurtproblemen en het optreden van gemeente en politie bij u in de buurt. Door uw mening te geven, kunt u bijdragen aan de
leefbaarheid en veiligheid in uw buurt. Inwoners voor het onderzoek zijn willekeurig geselecteerd.

Gemeente Hoeksche Waard gebruikt de uitkomsten van dit onderzoek bij het vormgeven en evalueren van haar veiligheidsbeleid. Voor de betrouwbaarheid van het onderzoek is het van belang dat zoveel mogelijk burgers die benaderd worden, meedoen aan het onderzoek.

Deelname aan het onderzoek kan via internet of schriftelijk. De resultaten worden in maart 2020 verwacht.