Echtpaar Den Broeder 60 jaar getrouwd! (28-10-2019)

Het echtpaar Den Broeder was op maandag 28 oktober 60 jaar getrouwd! De 84-jarige Cor den Broeder en zijn 78-jarige echtgenote Loes den Broeder-van der Stouw wonen in Puttershoek. Locoburgemeester Piet van Leenen bezocht het jubilerende stel en bracht namens het gemeentebestuur de felicitaties over. Hij overhandigde een bos bloemen.

Hoewel het echtpaar 5 keer in hun leven is verhuisd, was dit altijd binnen een straal van 5 kilometer. Samen startten ze in een woning in Cillaarshoek. Vervolgens woonden ze in Maasdam, Strijen en wederom Maasdam. Hun laatste verhuizing was richting Puttershoek, waar ze nu al enige tijd gelukkig zijn in ’t Huys te Hoecke.

Het stel kreeg 2 dochters. Ze hebben intussen 2 lieve schoonzonen en 6 kleinkinderen. Cor werkte altijd in de landbouw, later als stratenmaker. Loes plukte fruit in boomgaarden, werkte in kassen en verrichtte huishoudelijk werk. Samen doen ze nog steeds vrijwilligerswerk in ‘t Huys te Hoecke.