Pagina opties

Groter
RSS

Dag van de mantelzorg Hoeksche Waard (03-10-2019)

Ook dit jaar organiseert MEE Plus Zuid-Hollandse Eilanden de Dag van de Mantelzorg. De stichting doet dit namens gemeente Hoeksche Waard en in samenwerking met Zorgwaard. Het is een gezellige middag waar mantelzorgers even tijd hebben voor zichzelf en kennis kunnen maken met andere mantelzorgers.

2 locaties

Op de Dag van de Mantelzorg wordt er een High Tea met zang en theater georganiseerd. We doen dit op 2 locaties en 2 verschillende data. Deelnemers kunnen zelf kiezen welke datum voor hen het beste uitkomt. De eerste keer is op zaterdag 2 november in Streona (Strijen) en de tweede keer is op zaterdag 9 november
in de Eendrachtshoeve (Zuid-Beijerland). Het programma is voor beide dagen hetzelfde. Er zijn voor de mantelzorgers geen kosten verbonden aan deze middag.

Inschrijven bij MEE Zuid-Hollandse Eilanden

Mantelzorgers die ingeschreven staan bij MEE Zuid-Hollandse Eilanden krijgen per post een uitnodiging. Bent u ook mantelzorger, maar staat u nog niet ingeschreven bij MEE? Neem dan contact op met MEE en meldt u alsnog aan. Dit kan via telefoonnummer 0181 - 33 35 07 of door te mailen naar servicebureau@meeplus.nl. U kunt dan deelnemen aan de Dag van de Mantelzorg. Ook ontvangt u het aanvraagformulier voor de Blijk van Waardering en 3 keer per jaar het mantelzorgmagazine, zodat u op de hoogte blijft van het aanbod van mantelzorgondersteuning.

Vragen?

Voor vragen of meer informatie over de Dag van de Mantelzorg kunt u contact opnemen met MEE Plus Zuid-Hollandse Eilanden via e-mail servicebureau@meeplus.nl of via telefoonnummer 0181 - 33 35 07.