Pagina opties

Groter
A A
RSS

CBS De Schelp Winnaar van de E-waste Race 2019 (07-06-2019)

4 weken lang hebben 10 scholen hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk afgedankte elektrische apparaten op te halen. De deelnemers maakten kans op een schoolreisje naar Wetenschapsmuseum NEMO in Amsterdam.

De E-waste Race was ook dit jaar weer een daverend succes! Tot op het laatste moment bleef het een spannende race. CBS De Schelp in Puttershoek bleek de gelukkige winnaar met maar liefst 2965 ingezamelde apparaten! Wethouder Piet van Leenen feliciteerde de school met de mooie prestatie en heeft de welverdiende prijs overhandigd aan de leerlingen.

De leerlingen van de school hebben door uitgebreid reclame te maken zoveel apparaten kunnen ophalen. Ze hebben zelfs het digitale reclamebord langs de N217 bij de rotonde Maasdam/Puttershoek gebruikt om de inzameling te promoten. De wethouder motiveerde de leerlingen om ook na de wedstrijd zich te blijven inzetten voor een beter milieu!

De RAD bedankt de winnaar en alle deelnemende scholen: Ref. Basisschool Groen van Prinsterer in Klaaswaal, OBS de Zevensprong in Oud-Beijerland, CBS de Kriekenhof in Oud-Beijerland, Eben Haƫzerschool in Oud-Beijerland, OBS de Boomgaard in Mijnsheerenland, School met de Bijbel in Nieuw-Beijerland, CBS de Schelp in Puttershoek, CBS de Wegwijzer in Piershil, School met de Bijbel Goudswaard, OBS de Dubbeldekker in Numansdorp voor hun inzet en enthousiasme.

Dit bericht is van de RAD.