A A

Briljanten huwelijksjubileum voor echtparen Van Zanten en Van Ballegooijen (29-04-2019)

Op maandag 29 april was het voor de echtparen Van Zanten en Van Ballegooijen maar liefst 65 jaar geleden dat ze in het huwelijksbootje stapten. Locoburgemeester Paul Boogaard ging namens het college op bezoek bij de 2 Hoeksche Waardse echtparen om hen te feliciteren.

Briljanten huwelijksjubileum

De locoburgemeester bezocht de 84-jarige mevrouw Corrie van Zanten en de 88-jarige meneer Hans van Zanten bij hen thuis in ‘s-Gravendeel. In Strijen was hij te gast bij mevrouw Rie Van Ballegooijen-Van Rossum en haar echtgenoot Daan van Ballegooijen, beiden 88 jaar. Namens het gemeentebestuur feliciteerde hij de echtparen met hun briljanten huwelijk en overhandigde hij een boeket bloemen.

Echtpaar Van Zanten

Meneer Van Zanten is geboren in Vianen en mevrouw  Van Zanten is geboren in Hei- en Boeicop. Ze zijn in Vianen getrouwd en woonden daar ook voordat ze naar ’s-Gravendeel verhuisden. Meneer Van Zanten werkte als heier en mevrouw Van Zanten heeft als interieurverzorgster gewerkt. Het echtpaar heeft 5 kinderen, 10 kleinkinderen en 8 achterkleinkinderen. Beiden staan altijd voor de hele familie klaar en hun deur staat voor iedereen open. Hun lijfspreuk is: Vroeger liepen we hand in hand, nu slapen we hand in hand.

Echtpaar Van Ballegooijen

Mevrouw Van Ballegooijen is geboren op Tiengemeten en haar man in Maasdam. Op Cillaarshoek hebben ze elkaar leren kennen en na hun huwelijk hebben ze eerst op de Zuidzijde gewoond en daarna in Strijensas. De laatste jaren wonen ze met veel plezier in Strijen. Het echtpaar kreeg 3 kinderen, 7 kleinkinderen en 10 achterkleinkinderen. De heer Van Ballegooijen heeft als grondwerker zwaar werk verricht. Zijn grote hobby is koken. Dat is een mooie bijkomstigheid, vindt mevrouw Van Ballegooijen die alle jaren voor het huishouden heeft gezorgd.