Bijeenkomst culturele sector op dinsdag 26 november (21-11-2019)

Op dinsdag 26 november organiseert gemeente Hoeksche Waard een bijeenkomst voor alle partijen uit de culturele sector. Tijdens deze bijeenkomst wordt een presentatie gehouden over de hoofdlijnen en thema’s die uit eerdere gesprekken naar voren zijn gekomen. Aansluitend is er een gespreksronde waarbij u uw reactie kunt geven.

In september startte de gemeente met het ontwikkelen van cultuurbeleid

In verschillende dorpen hielden we gesprekken met inwoners. Ook hadden we 50 gesprekken met cultuurmakers, organisatoren en verenigingen. Daarnaast  nodigden wij organisaties uit die actief zijn in dezelfde culturele deelsector, voor een ‘ketengesprek’. Tijdens deze gesprekken gingen aanwezigen met elkaar aan de slag om de teksten voor hun deelsector in de cultuurnota te bespreken en op papier te zetten. De deelsectoren zijn:
• Muziek
• Theater
• Cultuureducatie en Participatie
• Erfgoed en Beeldende Kunst

U bent van harte welkom

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 26 november in De Open Hof, W. van Vlietstraat 2a in Oud-Beijerland van 19.30 tot circa 22.00 uur.