Pagina opties

Groter
RSS

Bijeenkomst Café GEZIeN Hoeksche Waard (05-02-2020)

Café GEZIeN Hoeksche Waard organiseert op donderdag 6 februari een bijeenkomst over het thema  ‘Als Hechten Niet Vanzelf Gaat’. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en wordt gehouden in het Hoeksch Lyceum, Hoefsmid 1, 3263 CC in Oud-Beijerland.

Esther Groenewegen van 'Als Hechten Niet Vanzelf Gaat' geeft een lezing over het thema hechtingsproblematiek (en vroegkinderlijk trauma). Esther is internationaal spreker, auteur, coach en expert op dit gebied. Zij is gespecialiseerd in het begeleiden en helpen van ouders en professionals die te maken hebben met getraumatiseerde kinderen met hechtingsproblemen. 

Esther weet met enorm veel compassie en inlevingsvermogen het onaangepaste gedrag van kinderen met hechtingsproblemen te verklaren. En waar mogelijk dit gedrag om te buigen naar liefdevol, respectvol en leeftijdsadequaat gedrag. Zij weet precies wat ouders van deze kinderen dagelijks doormaken. Zij is zelf ouder van een dochter met deze problematiek.

Het belooft een waardevolle avond te worden. U bent van harte welkom. Bij interesse graag aanmelden via info@cafegezienhw.nl