A A

Beslis mee over tijdelijke snelheidsindicator in 's-Gravendeel en Mijnsheerenland (09-05-2019)

Gemeente Hoeksche Waard heeft snelheidsindicatoren die we op verschillende locaties kunnen inzetten. Deze zogenaamde ‘smiley-palen’ tonen een lachend of teleurgesteld gezicht om bestuurders op hun snelheid te wijzen. U als bewoner kunt meebeslissen waar wij deze indicatoren plaatsen. Een maand lang hangen de snelheidsindicatoren vervolgens bij de weg waar de meeste stemmen voor zijn binnengekomen. Bewoners van Mijnsheerenland en ’s-Gravendeel zijn nu aan de beurt om te beslissen waar de indicatoren in juni worden geplaatst in hun dorp. Andere dorpen in de Hoeksche Waard volgen later.

Hoe kunt u stemmen?

Stuur vóór maandag 27 mei een e-mail met daarin de gewenste straatnaam naar info@gemeentehw.nl onder vermelding van ‘snelheidsindicator Mijnsheerenland’ of ‘snelheidsindicator ’s-Gravendeel’. U kunt ook bellen naar 14 0186 om uw stem door te geven. De indicatoren hangen de hele maand juni langs de straten in Mijnsheerenland en ’s-Gravendeel waar het meest op is gestemd.