65-jarig huwelijksjubileum voor echtpaar Verhage uit Oud-Beijerland (24-06-2019)

Dinsdag 25  juni vierden de 93-jarige mevrouw Verhage en haar 90-jarige echtgenoot meneer Verhage uit Oud-Beijerland hun 65-jarig huwelijksjubileum. Burgemeester Govert Veldhuijzen ging namens het gemeentebestuur op visite en feliciteerde het echtpaar.

Mevrouw Verhage komt oorspronkelijk uit Delft en haar man uit Middelharnis. Na de militaire dienst ging meneer Verhage aan de slag bij Opel dealer Spoormaker in Rotterdam. Mevrouw werkte tot haar huwelijk als coupeuse. Samen kregen zij een dochter, die op haar beurt 2 zonen kreeg.Na hun trouwen woonden zij tot 1971 in Rhoon. Vervolgens maakten zij de ‘oversteek’ naar Oud-Beijerland. Na een paar keer binnen het dorp verhuisd zijn, wonen ze nu sinds 2018 op het Rembrandtplein.

Het echtpaar trok er altijd graag op uit

Of dat nu samen, met het gezin of met vrienden was, er werden veel mooie reizen gemaakt. Zo vierden ze vaak vakantie in Oostenrijk of België. Ook stonden ze altijd klaar voor een ander: helpen verbouwen of oppassen en op stap met hun kleinzonen, ze deden het allemaal graag en genoten er enorm van.