Terug naar het overzicht

Nieuwe gemeentegids Hoeksche Waard is uit!

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Deze week of volgende week valt de gemeentegids Hoeksche Waard in uw brievenbus. In de gemeentegids staat een uitgebreid overzicht van alle openbare voorzieningen, instellingen, verenigingen en het bedrijfsleven in gemeente Hoeksche Waard. Ook vindt u in de gids informatie over gemeentelijke producten en diensten. De gratis gids wordt uitgegeven door Akse Media.

De plattegronden zijn terug

Op veler verzoek vindt u achterin de gids de plattegronden van alle dorpen. Deze werden door veel mensen gemist in de eerste editie. Daarom hebben we de kaarten dit jaar weer opgenomen in de gemeentegids.

Heeft u op maandag 21 september nog geen gids ontvangen?

Stuur dan een e-mail naar info@gemeentehw.nl of bel 14 0186. Let op: De gids wordt niet bezorgd bij huizen met een nee/nee of nee/ja sticker op de brievenbus.

Alle informatie staat ook online

Naast de papieren versie kunt u ook online de digitale gemeentegids raadplegen. Of bekijk de e-book versie. En wist u dat er ook een zogenaamde toegankelijke digitale gemeentegids is? De informatie in deze gids is toegankelijk voor mensen met een visuele, auditieve, verstandelijke of motorische beperking. Maar ook voor senioren, mensen met kleurenblindheid of dyslexie en mensen die Nederlands als tweede taal spreken. Wilt u liever de app downloaden, dan kan dat ook. Zoek op ‘Gemeentegids App’ in de Appstore of Google Play store.

Wilt u een wijziging doorgeven?

Mist u misschien nog informatie in de gemeentegids of kloppen adresgegevens niet meer? Stuur dan een e-mail naar redactie@aksemedia.nl of bel (0223) 67 30 10. Zo houden we samen het overzicht actueel en compleet.