Terug naar het overzicht

Gefeliciteerd! Mevrouw Vos-Vermeer uit Puttershoek mag 106 kaarsjes uitblazen

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Op vrijdag 28 augustus vierde mevrouw Vos-Vermeer uit Puttershoek haar 106e verjaardag. Burgemeester Bram van Hemmen bracht een felicitatiebezoek aan de jarige, die de oudste inwoner van de Hoeksche Waard is.

Mevrouw Vos-Vermeer is geboren in Strijen en heeft vanaf haar huwelijk gewoond op Tiengemeten, waar haar man een boerenbedrijf runde. Daar kreeg het echtpaar 3 kinderen, waarvan helaas 1 zoon overleden is. Eind jaren ’60 hebben de kinderen het bedrijf overgenomen en verhuisde het echtpaar naar Zuid-Beijerland.

Grote familie

Sinds 1972 is mevrouw weduwe, maar alleen is ze allerminst. Inmiddels is de familie namelijk uitgebreid met 6 kleinkinderen en 9 achterkleinkinderen. En het 10e achterkleinkind is op komst!

Mevrouw Vos-Vermeer woont sinds 10 jaar in Huys te Hoecke in Puttershoek. Ze is nog erg goed van geest, houdt van schilderen en bloemschikken. Ook geniet ze enorm van de bezoekjes van de kinderen en (achter)kleinkinderen. Gelukkig kan dit bezoek weer komen, want ze miste dat heel erg toen dit niet kon vanwege de coronamaatregelen.