Pagina opties

Groter
A A
RSS

Workshop Delpher en vragenuurtje Historische Vereniging – Oud-Beijerland

Dit item is verlopen op 31-03-2019.

De Historische Vereniging Oud-Beijerland en de Bibliotheek Hoeksche Waard organiseren in het kader van “historie in de bibliotheek” een workshop over Delpher. Delpher is een website ontwikkeld en beheerd door de Koninklijke Bibliotheek met een grote online verzameling van oude kranten en tijdschriften en vormt een prima bron om historische informatie te vinden over tal van onderwerpen. Bij de workshop krijgen de deelnemers tal van mogelijkheden aangereikt om thuis vanaf hun eigen computer of tablet de geschiedenis in huis te halen.

De workshop is op donderdagmiddag 14 maart van 14.30- 16.00 uur in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum. De kosten zijn € 6,-- leden van de bibliotheek en de Historische Vereniging betalen € 3,--. Meer informatie vindt u op de website van de bibliotheek. Heeft u een tablet neem deze dan vooral mee.

Vanaf 14.00 uur is ook het historisch informatiepunt van de Historische Vereniging Oud-Beijerland geopend. Leden van de vereniging staan mensen graag te woord om alle vragen over de rijke historie van het Spuidorp te beantwoorden.

Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum, Steenenstraat 24 in Oud-Beijerland
Startdatum van het evenement 14-03-2019
Starttijd: 14:30
Eindtijd: 16:00