Pagina opties

Groter
RSS

Voorlees- en knutseluurtje - Oud-Beijerland

Dit item is verlopen op 08-08-2019.

In de zomervakantie organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard in Oud-Beijerland een gezellig uurtje voorlezen en knutselen voor kinderen t/m 6 jaar. Het thema is dit keer het prentenboek ‘Rupsje Nooitgenoeg’.

Waar en wanneer?

Kom gezellig luisteren naar het verhaal over het rupsje dat altijd honger heeft en maak een mooi knutselwerkje voor je moeder, vader, oma of buurvrouw in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum op woensdagochtend 24 juli. Het begint om 10 uur en om 11 uur is het afgelopen. 

Voordelen van voorlezen

Voorlezen is voor een kind heel belangrijk. Het is gezellig, maar ook van groot belang voor de ontwikkeling van het kind. Dat geldt zeker voor jonge kinderen. Voorlezen is goed voor de taal- en spraakontwikkeling van kinderen, het prikkelt de fantasie en stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden, voorlezen heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen en bovendien is voorlezen leuk om (samen) te doen!

De activiteit is op woensdag 24 juli van 10.00 tot 11.00 uur in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum en is voor kinderen van 0 t/m 6 jaar. Meedoen kost € 2,- voor 1 kindje en 1 begeleider. Aanmelden kan via de agenda van de Bibliotheek of bij de balie in de Bibliotheek.

Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Startdatum van het evenement 24-07-2019
Starttijd: 10:00
Eindtijd: 11:00