Pagina opties

Groter
RSS

Spuiloop (1e editie) - Oud-Beijerland

Op vrijdag 17 april wordt de 1e editie van de Benevia Spuiloop Hoeksche Waard georganiseerd. Een unieke loop in de regio Hoeksche Waard, door het centrum van Oud-Beijerland, langs het Oude Raadhuis en het Spui met start en finish in de Oost-Voorstraat! Het parcours biedt een mooie afwisseling tussen de binnenstad van Oud-Beijerland en de schitterende omgeving langs het Spui. Het is een uitdagend en afwisselend parcours waarop onderweg veel te genieten valt! Direct aanmelden voor deze loop kan via de website van de Spuiloop.

Kies uit de verschillende afstanden en doe mee!

  • 18:15 uur - Start 400M Kinder Loop
  • 18:30 uur - Start 800M Familieloop
  • 19:00 uur - Start 1600M Daily Mile
  • 19:30 uur - Start 5 KM en 10 KM

The Daily Mile is een nieuw beweegproject voor basisscholen binnen de Hoeksche Waard. Het doel is: blije en fitte kinderen. De Spuiloop doet hier graag aan mee!

Lopen voor het goede doel

Door middel van de BeneVia Spuiloop Hoeksche Waard wordt er geld opgehaald voor de Stichting Roparun. Tijdens de 29ste editie van de Roparun zullen bijna 400 teams in drie dagen tijd ruim 500 kilometer rennen en fietsen tussen Parijs, Hamburg en Rotterdam. Van al die teams vertegenwoordigen er liefst twintig! de Hoeksche Waard. En daar zijn we trots op!

Lees meer informatie over het goede doel op de website van de Spuiloop of maak direct je eigen donatiepagina aan op de website support and donate en help mee!

Locatie: Oud-Beijerland
Startdatum van het evenement 17-04-2020