Pagina opties

Groter
RSS

Speelnatuur extra open tijdens meivakantie - Tiengemeten

Dit item is verlopen op 13-05-2019.

Tijdens de meivakantie gelden in OERRR Speelnatuur op Tiengemeten aangepaste openingstijden. De natuurspeeltuin is vanaf vrijdag 19 april (Goede Vrijdag) tot en met zondag 5 mei bijna dagelijks geopend van 10.15 – 16.45 uur. Zelfs op tweede paasdag, maandag 22 april, opent Natuurmonumenten de deuren van Speelnatuur en is ook het bezoekerscentrum op Tiengemeten geopend.  

Alleen op maandag 29 april blijven de deuren van Speelnatuur gesloten voor onderhoud en zijn ook het infopunt en het bezoekerscentrum gesloten.

Kinderen kunnen uit hun dak in Speelnatuur van OERRR. In 4,5 hectare natuurterrein kunnen ze naar hartenlust ravotten, vlotten of hutten bouwen en vies worden. Voor de kleintjes is er veilig Ukkie-eiland. Doordat je met de pont over vaart, is het een echt dagje uit voor iedereen.

De pont vertrekt ieder heel uur vanaf de vaste wal. Gratis parkeren op het parkeerterrein bij het vertrekpunt van de pont (navigatie: Nieuwendijk 1, 3284 BE Zuid-Beijerland). Ga voor meer informatie naar de website van natuurmonumenten.

Locatie: Tiengemeten, via de pont vanaf Nieuwendijk 1, 3284 BE Zuid-Beijerland
Startdatum van het evenement 19-04-2019