Pagina opties

Groter
RSS

Open repetitie voor nieuwe leden Senioren Orkest Hoeksche Waard - Oud-Beijerland

Dit item is verlopen op 24-05-2019.

Het is bewezen dat met elkaar muziek maken het algeheel welzijn bevordert. Het bewijs daarvan is het Senioren Orkest Hoeksche Waard; een orkest met enthousiaste muzikanten in de leeftijd vanaf 55 jaar.

Maatschappelijke functie

Naast de tweewekelijkse repetities wordt er ook, onder het motto: “muziek voor senioren door senioren”, zo’n tien keer opgetreden in de zorgcentra van de Hoeksche Waard en de Drechtsteden. Hierdoor heeft het Senioren Orkest Hoeksche Waard ook een belangrijke maatschappelijke functie; het haalt de bewoners immers uit hun isolement en geeft ze een middag vol ontspanning, vreugde en plezier.

Onderlinge sfeer

Deze optredens versterken ook de onderlinge sfeer, immers wat is er mooier om mee te helpen om medemensen, die in eenzaamheid leven, een fantastische middag te bezorgen. Daarnaast organiseren orkestleden jaarlijks een orkestuitje en worden nieuwsbrieven onder de leden verspreid. Een nieuwsbrief niet alleen met mededelingen, maar ook vol met anekdotes, die de leden in hun muzikale leven meegemaakt hebben.

Open repetitie voor nieuwe leden

Muzikanten die ook een bijdrage willen leveren aan een betere samenleving en willen musiceren in een ontspannen sfeer met leeftijdgenoten kunnen op zaterdag 18 mei een ‘open’ repetitie bijwonen om de unieke sfeer te proeven en het hoge kwaliteitsniveau van het orkest te ervaren.

Het orkest repeteert om de veertien dagen, van 10:00 uur tot 12:00 uur. Neem voor meer informatie contact op met Peter Cortège, tel: 0186-602176.

Locatie: Clubgebouw van De Bazuin, Leningrad 2 in Oud-Beijerland
Startdatum van het evenement 18-05-2019
Starttijd: 10:00
Eindtijd: 12:00