Pagina opties

Groter
RSS

Ontspannende workshop voor mantelzorgers - Oud-Beijerland

Dit item is verlopen op 09-07-2019.

De gemeente Hoeksche Waard ondersteunt mantelzorgers. Mantelzorgers zijn mensen, jong en oud, die voor een hulpbehoevende naaste zorgen. De uitvoeringsorganisatie MEE Mantelzorg biedt mantelzorgers een reeks workshops aan. Mantelzorgers kunnen daardoor even tijd voor zichzelf nemen en adempauze ervaren van het (soms vele) zorgen voor een naaste die leeft met een ziekte, handicap of beperking.

Mediteren voor Mantelzorgers

Op dinsdagavond 25 juni 2019 organiseert MEE Mantelzorg in samenwerking met Zorgwaard de workshop ‘Mediteren voor Mantelzorgers’, op één van de locaties van Zorgwaard, aan de Rembrandtstraat 1 in Oud-Beijerland. Het start om 19:00 uur tot 20.30 uur. Aanmelden voor deze workshop en/of u inschrijven als mantelzorger kan bij MEE Mantelzorg via T 0181 333507 of  servicebureau@meeplus.nl.

Mantelzorgondersteuning

Mantelzorgers ontvangen uitnodigingen voor onder andere Cursus Zorg de Baas en de Dag van de Mantelzorg. Ook ontvangt u als mantelzorger 3 keer per jaar het mantelzorgmagazine en 1 keer per jaar De Blijk van Waardering.

Locatie: Rembrandtstraat 1 - Oud-Beijerland
Startdatum van het evenement 25-06-2019
Starttijd: 19:00
Eindtijd: 20:30