Pagina opties

Groter
RSS

Ontdek Tiengemeten per fiets

Dit item is verlopen op 15-07-2019.

Wil je natuureiland Tiengemeten snel en goed ontdekken? Ga dan op zondag 14 juli mee met de excursie ‘Ontdek Tiengemeten per fiets’ van Natuurmonumenten. Tijdens de twee uur durende fietstocht over deels onverharde paden neemt de gids je mee over het eiland. Je hoort de verhalen over de natuur in de Weelde, over de historische hoeves, bewondert de bloemenpracht in de  Oude Polder en geniet van het uitzicht vanaf de Vliedberg. De afwisseling van het landschap zal je verbazen.

Fiets

Zorg dat je ruim voor vertrek van de pont van 11.00 uur aanwezig bent. Verzamelen bij het bezoekerscentrum op het eiland. Trek stevige schoenen aan. Vergeet je verrekijker niet en neem een lunchpakket mee. In het bezoekerscentrum staat een huurfiets voor je klaar. Fiets je liever op je eigen fiets? Deze mag gratis mee op de pont. Je kan je auto parkeren op het parkeerterrein bij de haven

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten. Leden van Natuurmonumenten betalen € 10,00 en niet-leden € 17,00. Kinderen betalen respectievelijk € 7,50 en € 11,00. Kinderen van OERRR betalen € 7,50.

Pont naar Tiengemeten, Nieuwendijk 1, 3284 KR Zuid-Beijerland)

Locatie: Pont naar Tiengemeten, Nieuwendijk 1, 3284 KR Zuid-Beijerland
Startdatum van het evenement 14-07-2019
Starttijd: 11:00